Heroriëntatie in je werk

Bezieling in je loopbaan is een traject voor mensen die zich willen heroriënteren in hun werk en het gevoel hebben dat het er nu op aan komt om daaraan een belangrijke wending of nieuwe impuls te geven. Dat kan gaan over het vinden of creëren van nieuw werk, of een nieuwe invulling geven aan je huidige werk. Het belangrijkste is dat je dienstbaar en betekenisvol wilt zijn aan de wereld om je heen, en je werk wilt doen vanuit wie jij bent en waar jij in gelooft. Je wilt jezelf de tijd geven om hier persoonlijk onderzoek naar te doen om zo bij jou passende keuzes te maken. Vanuit het idee dat een betere wereld begint bij jezelf.

We helpen je om keuzes te maken die aansluiten bij je talenten, jouw waarden, en bij wat je inspireert; en om je bezieling in je dagelijkse leven concreet vorm te geven, stap voor stap. Zo ontstaat er een weg naar werk dat echt bij jou past en/of een manier van werken die vervullend is.

Het traject bestaat uit vijf groepsbijeenkomsten van een dag en vijf individuele sessies verspreid over een half jaar.

Inspirerende groepsbijeenkomsten

In de groepsbijeenkomsten kijken we naar je (werk)biografie en de patronen die daarin zijn ontstaan. We helpen je om contact te maken met jouw talenten en bezieling, en vanuit nieuwe energie bij jou passende keuzes te maken in je werk of loopbaan. Ook staan we stil bij de tegenkrachten die je in jezelf en je omgeving ontmoet en hoe je daar jouw eigen antwoord op kunt geven. Onze manier van werken is concreet en diepgaand, vanuit een rijke variatie aan werkvormen en ervaringsoefeningen. Bovendien leer je van ‘collega’s’ die in een vergelijkbaar proces zitten, waardoor je een frisse en krachtige spiegel krijgt voorgehouden die je helpt om tot vernieuwende keuzes te komen.

Meer informatie over de data en de kosten van dit traject vind je op de website van ITIP School voor leven en werk. Hier kun je je ook aanmelden voor de informatieavond en je inschrijven voor het traject.

Wil je kijken of dit traject iets voor je is, dan kun je met mij een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.