Heroriëntatie in je werk

Bezieling in je loopbaan is een traject voor mensen die zich willen heroriënteren in hun loopbaan en daaraan een belangrijke wending of nieuwe impuls willen geven. Dat kan gaan over het vinden of creëren van nieuw werk, of een nieuwe invulling geven aan je huidige werk. We helpen je om keuzes te maken die aansluiten bij je talenten, bij wie je bent en bij wat jou drijft en inspireert; en om je bezieling in je dagelijkse leven concreet vorm te geven, stap voor stap. Zo ontstaat er een weg naar werk dat echt bij jou past en/of een manier van werken waaraan je weer zin en plezier beleeft.

Het traject bestaat uit vijf groepsbijeenkomsten van een dag en (minimaal) vijf individuele sessies bij een vaste loopbaancoach bij jou in de regio, verspreid over een half jaar.

Inspirerende groepsbijeenkomsten

In de groepsbijeenkomsten werken we met je (werk)biografie, helpen je om contact te maken met jouw unieke talenten en kwaliteiten, vanuit hernieuwde energie en bezieling keuzes te maken en antwoord te geven op de tegenkrachten die je in jezelf en je omgeving ontmoet. Onze manier van werken is concreet en diepgaand, vanuit een rijke variatie aan werkvormen en ervaringsoefeningen. Bovendien leer je van ‘collega’s’ die in een vergelijkbaar proces zitten, waardoor je een frisse en krachtige spiegel krijgt voorgehouden, die je helpt om andere keuzes te maken.

Meer informatie over de data en de kosten van dit traject vind je op de website van ITIP School voor leven en werk. Hier kun je je ook aanmelden voor de informatieavond en je inschrijven voor het traject.

Je kunt ook met mij een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.