Gesubsidieerde loopbaancoaching

De pot voor deze subsidieregeling, die per 1 december 2020 beschikbaar werd gesteld , was na enkele dagen leeg. De verwachting is dat er over enige tijd opnieuw geld hiervoor beschikbaar komt. Tot die tijd blijven we dit ontwikkeladvies aanbieden tegen een gereduceerd tarief van € 450,- (voor eigen rekening). Mocht de regeling opnieuw worden opengesteld, dan kijken we of je met terugwerkende kracht voor de subsidie in aanmerking kunt komen.

Ontwikkeladvies voor iedereen die werkt of werk zoekt in Nederland! Met deze tijdelijke subsidieregeling kunnen werkenden, waaronder flexwerkers en zelfstandig ondernemers, én niet werkenden met hulp van een loopbaanadviseur zich aanmelden voor een ontwikkeladviestraject. Je kunt dit ontwikkeladvies ter waarde van € 700 nu ook via mij of het ITIP aanvragen.

Wil jij nadenken over de toekomst van je werk? Wil je weten wat je kansen en mogelijkheden zijn? Wil je in een korte periode daar actief mee aan de slag?

Wat krijg je?

  • Een korte telefonisch intake om te kijken of dit ontwikkelingsadvies passend is bij de vragen die jij hebt
  • Een digitale arbeidsmarktscan
  • 3 gesprekken met mij of een andere ITIP loopbaancoach, waarin je verdieping brengt in de arbeidsmarktscan en competentietest, zicht krijgt op kwaliteiten en competenties, waar jij nu staat en wat een mogelijke volgende stap zou kunnen zijn in je werk. Zodat vervolgstappen voor zowel hoofd als hart kloppend zijn.

Iets voor jou? Mail of bel mij: gert@itip.nl, 06-15414871.