Wanneer je werk zoekt dat echt bij je past is bezieling cruciaal. Veel mensen rollen ergens in. Je begint met enthousiasme aan een functie en na een tijdje neemt de automatische piloot het over. Ergens onderweg ben je het contact kwijtgeraakt met wat wezenlijk voor je is. Hoe krijg je weer zin en plezier in je werk? Hoe vind je een baan die je werkelijk inspireert?

Het loopbaantraject voor bezielde professionals
Je bent eigenlijk al een tijd niet echt blij meer met je werk. Het kost je veel energie en je hebt het gevoel dat wat je te bieden hebt, niet benut wordt. Of in ieder geval niet genoeg. Je hebt misschien al een aantal carrièrekeuzes gemaakt die het na een poosje toch niet bleken te zijn. Hoe verbind je nou wie je bent en waar jij voor staat, met wat je doet? Hoe kan je bewustere keuzes maken?

In Zin in je werk krijg je fundamenteel zicht op wat van nature bij je past en ook op wat niet (meer) past. Je versterkt je grootste innerlijke drijfveer: jouw bezieling. Of je nu een andere invulling wilt geven aan je huidige baan en het roer volledig om moet, of dat je zonder werk zit en actief op zoek bent naar een nieuwe baan. Wij helpen je om met vertrouwen je eigen route uit te stippelen: naar meer passie en vervulling in je werk.

Trajectinformatie

  • Diverse startdata in Utrecht, Deventer en Amsterdam
  • 4 bijeenkomsten van een dag
  • 5 individuele coachingssessies
  • Inspiratie en reflectie in een vaste groep (ca 10-12 mensen); in Corona tijd aangepast aantal deelnemers per groep (7-10)
  • Verspreid over 4 maanden
  • Vaste loopbaancoach bij jou in de buurt

Meer informatie o.a. over de data en de kosten van dit traject vind je op de website van ITIP School voor leven en werk.
Hier kun je je ook aanmelden voor de informatieavond en je inschrijven voor het traject.

Wil je kijken of dit traject iets voor je is, dan kun je ook direct met mij een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.